Stadsschuur 1 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Wie is wie

Hier vindt u meer informatie over de medewerkers van onze praktijk.

J.P.J. van Vijven

Drs. J.P.J. van Vijven

huisarts

J.P.J. van Vijven is een geboren Zeeuw. Hij volgde zowel de opleiding geneeskunde als de huisartsopleiding aan het Erasmus MC in Rotterdam. Hij werkte een jaar in onze praktijk als huisarts in opleiding in 2012-2013. In augustus 2014 verkreeg hij de titel ‘huisarts’. Vanaf die tijd is dokter van Vijven werkzaam in onze praktijk, eerst als waarnemend huisarts en vanaf 1 januari 2018 als gevestigd huisarts.
Hij is ook arts in het hospice in Middelburg.
U kunt bij de assistente een afspraak maken op zijn spreekuur.

E: vanvijven@getijdenmolen.nl

M.H. Kasse

Drs. M. H. Kasse

huisarts

M.H. Kasse heeft de opleiding geneeskunde en de specialisatie tot huisarts gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar opleiding is ze teruggekeerd naar Zeeland.
Ze is opgegroeid in Middelburg en woont met veel plezier in deze mooie stad.
Met veel inzet en voldoening heeft ze een aantal jaren gewerkt in de huisartsenpraktijken Westkapelle en Zoutelande.
Sinds 1 januari 2018 is ze huisarts in onze praktijk.
U kunt bij de assistente een afspraak maken op haar spreekuur.

E: kasse@getijdenmolen.nl

Y. de Steur
A. van den Bos

Y. de Steur, A. van den Bos en C. Valk

assistente

Onze assistentes werken al vele jaren bij ons. In veel opzichten zijn zij de spil van de praktijk. Bij de assistente kunt u met veel praktische vragen terecht. Met haar maakt u de afspraken. Zij behandelt onder andere vragen over recepten, verwijskaarten en machtigingen. Zij zorgt ervoor dat de organisatie van de praktijk zo goed mogelijk verloopt. Tevens kunt u bij haar terecht voor wondbehandeling, het verwijderen van hechtingen, injecties en diverse andere behandelingen en onderzoeken.
E: assistente@getijdenmolen.nl

A. Langenberg
A. Jonkheijm

A. Langenberg en A. Jonkheijm

praktijkverpleegkundige

De kwaliteit van de zorg voor sommige chronische patiënten, zoals bijvoorbeeld die met suikerziekte (diabetes), chronische longklachten (COPD) en hart- en vaatziekten kan nog beter als al deze patiënten op regelmatige basis in de praktijk gezien worden. De inzet van een gespecialiseerde praktijkverpleegkundige maakt dit mogelijk.
Beiden zijn gespecialiseerde verpleegkundigen, die als praktijkondersteuner aan onze praktijk zijn verbonden. De praktijkverpleegkundige is in staat zelf een oordeel te vormen over de toestand van een patiënt en kan de patiënt begeleiden en voorlichten.
Annelies Jonkheijm is verpleegkundige en werkte jarenlang op de afdeling interne geneeskunde van het Admiraal de Ruyter ziekenhuis, waar zij ondermeer spreekuren hield voor patiënten met darmklachten. Zij is gecertificeerd praktijkondersteuner.
Annemarie Langenberg is verpleegkundige, doktersassistente en gecertificeerd praktijkondersteuner.
De praktijkverpleegkundige heeft regelmatig overleg met de huisarts over de patiënten. De huisarts blijft eindverantwoordelijk voor de behandeling.
De kosten van een bezoek bij de praktijkondersteuner worden volledig vergoed door uw verzekeraar.
Bij het organiseren van de zorg voor deze patiëntengroepen wordt de praktijk ondersteunt door “Periscaldes”. Dit is een organisatie die zich inzet voor kwaliteitsverbetering van de eerstelijnszorg aan chronisch zieken.
E: poh@getijdenmolen.nl

B. Geels

B. Geels

klinisch psycholoog

Dhr. Geels is als vrijgevestigd klinisch psycholoog werkzaam op de praktijk.
Hij is gespecialiseerd in psychotherapie. Dit is een vorm van gesprekstherapie voor mensen met langdurige psychische klachten. Een psychotherapeutische behandeling duurt meestal langer dan enkele maanden. Via de huisarts kunt u een afspraak maken met dhr. Geels. Voor meer informatie zie www.geels-psychotherapie.nl

T. de Waard

T. de Waard

psycholoog

Mevr. de Waard is een zeer ervaren eerstelijns psycholoog en werkt vanuit onze praktijk. Zij maakt deel uit van psychologenpraktijk Triade en werkt onder andere in ons praktijkgebouw. U kunt een afspraak met haar maken via een van de huisartsen.

H. Sabben
J. Polderdijk

H. Sabben en J. Polderdijk

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheid

Mevrouw Sabben en mevrouw Polderdijk zijn in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ (praktijkondersteuner geestelijke gezondheid). Zij verlenen steun bij allerlei problemen die mensen kunnen ondervinden op psychisch en emotioneel gebied en begeleiden patiënten met psychische ziekten. U kunt via de huisarts bij een van hen terecht.

G. van den Eynde
F. Kempe

G. van den Eynde en F. Kempe

casemanager

Gwendoline van den Eynde en Fenna Kempe zijn aan onze praktijk verbonden als case manager dementie. Zij vervullen een coördinerende rol voor patiënten met geheugenproblemen. Mantelzorgers van patiënten met geheugenproblemen gaan vaak heel lang door met de verzorging van hun dierbaren. Er komt echter een moment dat het toch te zwaar wordt.
Gwendoline en Femma ondersteunen al in een vroeg stadium en kunnen begeleiding bieden bij verzorgings-, gedrags- en financiële problemen. Zij komen regelmatig langs en kunnen door hun expertise echt helpen. Zij kennen de mogelijkheden en kunnen de weg wijzen. Wij hopen dat mensen met geheugenproblemen hierdoor langer in hun eigen omgeving kunnen blijven.

M.A. de Vries

M.A. de Vries

huisarts

M.A. de Vries is 24 jaar huisarts geweest in onze praktijk samen met K. Prins. Begin 2018 heeft hij de praktijk overgedragen aan de huidige huisartsen. Hij zal af en toe nog een handje helpen in de praktijk, in  drukke perioden.

K. Prins

K. Prins

huisarts

K. Prins is met M.A. De Vries 24 jaar het gezicht van de praktijk geweest. Begin 2018 heeft zij de praktijk overgedragen aan de huidige huisartsen. Zij zal enkele weken per jaar bijspringen in de praktijk, in drukke perioden.

Actueel

09/10

Herhaalrecepten via portaal
Goed nieuws! Het herhalen van uw medicatie is een stuk makkelijker geworden door een update van het portaal. U kunt in h...

Lees meer
08/09

Op zoek naar een nieuwe huisarts?
Onze praktijk neemt geen nieuwe patiënten meer aan. Dit is helaas noodzakelijk door forse groei van de praktijk in de m...

Lees meer
Archief