Stadsschuur 1 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Afspraken

Spreekuur

Van maandag tot en met vrijdag is er een spreekuur op afspraak. U kunt een afspraak maken door de assistente te bellen tussen 8.00 – 10.00 uur. Als u vóór 10.00 uur belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. U kunt ook afspraken maken via het patiëntenportaal.

Meestal duurt een afspraak, waarin één hulpvraag of meerdere korte vragen behandeld kunnen worden, 10 minuten. Indien er meer tijd nodig is, omdat er verschillende vragen zijn of een langer gesprek wenselijk is, kunt u dit aangeven bij de assistente. Via het patientenportaal kunnen geen dubbele afspraken gepland worden. De assistente kan in verband met de planning van het spreekuur vragen naar de reden van uw bezoek aan de huisarts.

U kunt uw keuze voor één van de artsen opgeven bij de assistente. Wij verzoeken u zoveel mogelijk voor één probleem naar dezelfde arts terug te gaan.
Belt u de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan. Deze tijd kan dan voor iemand anders gereserveerd worden.

Van 8.00u – 10.00u kunt u telefonisch herhaalrecepten aanvragen. De bestelde medicijnen liggen de volgende dag klaar bij uw apotheek. Indien bezorging van de geneesmiddelen noodzakelijk is gebeurt dit ook de volgende werkdag.

Iedere tweede woensdag van de maand is er het wrattenspreekuur. Tussen 13.00 en 16.30 uur kunt U wratten met vloeibare stikstof laten behandelen. Ook hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Telefonisch spreekuur

Van maandag tot en met vrijdag tussen half twee en half drie is er een terugbel-spreekuur. In de ochtend kunt u onze assistente bellen met het verzoek teruggebeld te worden. Eenvoudige vragen zal de assistente zelf voorleggen aan de huisarts waarna zij u terugbelt.

Het terugbelspreekuur is bedoeld voor kleine vragen en uitslagen. Voor alle andere vragen is een spreekuurbezoek beter.

E-consult

Kleine vragen voor de huisarts kunnen gesteld worden via e-mail. Het is dan wel belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurd, waarbij uw medische informatie geheim blijft. Daarom kunt u deze vragen stellen met de e-consultfunctie in het patiëntenportaal.

Huisbezoek

Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kan de dokter een huisbezoek afleggen.
Een huisbezoek kunt u tussen 08.00 en 10.00 uur aanvragen. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, is het – indien mogelijk- beter om naar de praktijk te komen.

EHBO

Voor eerste hulp (open wonden, kneuzingen, verbranding enz.) kunt u altijd direct terecht. Als u van tevoren belt of laat bellen, kunnen we rekening houden met uw komst.

Actueel

13/04

Praktijk gesloten voor nieuwe patienten
Per 18.04.2018 neemt de praktijk geen nieuwe patiënten meer aan buiten het postcodegebied 4331. Dit is helaas noodzakel...

Lees meer
05/04

Patientenportaal
Zoals u inmiddels mogelijk al gemerkt hebt, kunt u sinds 1 januari gebruik maken van het patiëntenportaal. Via dit port...

Lees meer
Archief