Stadsschuur 1 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Afspraken

Spreekuur

Van maandag tot en met vrijdag is er spreekuur op afspraak. U kunt een afspraak maken door de assistente te bellen tussen 8.00 – 10.00 uur. Als u vóór 10.00 uur belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. U kunt ook afspraken maken via het patiëntenportaal.

Meestal duurt een afspraak, waarin één hulpvraag of meerdere korte vragen behandeld kunnen worden, 10 minuten. Indien er meer tijd nodig is, omdat er verschillende vragen zijn of een langer gesprek wenselijk is, kunt u dit aangeven bij de assistente. Via het patientenportaal kan u twee plekjes achter elkaar inplannen indien nodig. De assistente kan in verband met de planning van het spreekuur vragen naar de reden van uw bezoek aan de huisarts. Wilt u het haar meedelen als u meerdere klachten heeft?

U kunt uw keuze voor één van de artsen opgeven bij de assistente. Wij verzoeken u zoveel mogelijk voor één probleem naar dezelfde arts terug te gaan. Sommige artsen zitten op de eerste verdieping van De Getijdenmolen. Wilt u het aangeven bij de assistente als u minder mobiel bent? Dan plant ze u bij één van de artsen op de begane grond.
Belt u de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan. Deze tijd kan dan voor iemand anders gereserveerd worden.

Indien u via beeldbellen uw klacht wilt bespreken is dit ook mogelijk, geef dit goed aan bij de assistente. U krijgt op het moment dat de afspraak start een mail of sms met een link waarmee het beeldbellen kan worden gestart. Dit is alleen geschikt wanneer er geen lichamelijk onderzoek nodig is.

Telefonisch spreekuur

Er is geen telefonisch spreekuur in onze praktijk. Eenvoudige vragen kunt u stellen aan de assistente. Zij zal overleggen met de huisarts en het antwoord aan u terugkoppelen. De snelste manier om eenvoudige vragen voor te leggen aan de arts is via e-consult.

E-consult

Kleine vragen voor de huisarts, waarbij geen verder lichamelijk onderzoek nodig is, kunnen gesteld worden via e-mail. Het is dan wel belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt, waarbij uw medische informatie geheim blijft. Daarom kunt u deze vragen stellen met de e-consultfunctie in het patiëntenportaal.

Huisbezoek

Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kan de dokter een huisbezoek afleggen.
Een huisbezoek kunt u tussen 08.00 en 10.00 uur aanvragen. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, is het – indien mogelijk- beter om naar de praktijk te komen.

EHBO

Voor eerste hulp (open wonden, kneuzingen, verbranding enz.) kunt u altijd direct terecht. Als u van tevoren belt of laat bellen, kunnen we rekening houden met uw komst.

Actueel

03/05

De zeeuwse leefstijlroute in Middelburg
Deze route richt zich op iedereen die het fijn vindt om aan zijn/haar gezondheid te werken. Elke deelnemers beweegt op z...

Lees meer
08/12

Gratis met de bus bij laag inkomen
Gemeente Middelburg start een nieuwe proef voor mensen met een laag inkomen. U kan na 09.00 uur gratis met de bus reizen...

Lees meer
Archief