Stadsschuur 1 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Afspraken

Spreekuur

Van maandag tot en met vrijdag is er een spreekuur op afspraak. U kunt een afspraak maken door de assistente te bellen tussen 8.00 – 10.00 uur. Als u vóór 10.00 uur belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. U kunt ook afspraken maken via het patiëntenportaal.

Meestal duurt een afspraak, waarin één hulpvraag of meerdere korte vragen behandeld kunnen worden, 10 minuten. Indien er meer tijd nodig is, omdat er verschillende vragen zijn of een langer gesprek wenselijk is, kunt u dit aangeven bij de assistente. Via het patientenportaal kunnen geen dubbele afspraken gepland worden. De assistente kan in verband met de planning van het spreekuur vragen naar de reden van uw bezoek aan de huisarts. Wilt u het haar meedelen als u meerder klachten heeft?

U kunt uw keuze voor één van de artsen opgeven bij de assistente. Wij verzoeken u zoveel mogelijk voor één probleem naar dezelfde arts terug te gaan.
Belt u de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan. Deze tijd kan dan voor iemand anders gereserveerd worden.

Van 8.00u – 10.00u kunt u telefonisch herhaalrecepten aanvragen. De bestelde medicijnen liggen de volgende dag klaar bij uw apotheek. Indien bezorging van de geneesmiddelen noodzakelijk is gebeurt dit ook de volgende werkdag.

Iedere tweede woensdag van de maand is er het wrattenspreekuur. Tussen 13.00 en 16.30 uur kunt U wratten met vloeibare stikstof laten behandelen. Ook hiervoor maakt u eerst een afspraak.

Telefonisch spreekuur

Er is geen telefonisch spreekuur in onze praktijk. Eenvoudige vragen kunt u stellen aan de assistente. Zij zal overleggen met de huisarts en het antwoord aan u terugkoppelen. De snelste manier om eenvoudige vragen voor te leggen aan de arts is via e-consult.

E-consult

Kleine vragen voor de huisarts kunnen gesteld worden via e-mail. Het is dan wel belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurd, waarbij uw medische informatie geheim blijft. Daarom kunt u deze vragen stellen met de e-consultfunctie in het patiëntenportaal.

Huisbezoek

Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kan de dokter een huisbezoek afleggen.
Een huisbezoek kunt u tussen 08.00 en 10.00 uur aanvragen. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, is het – indien mogelijk- beter om naar de praktijk te komen.

EHBO

Voor eerste hulp (open wonden, kneuzingen, verbranding enz.) kunt u altijd direct terecht. Als u van tevoren belt of laat bellen, kunnen we rekening houden met uw komst.

Actueel

30/08

Uitloop van de spreekuren
U moet regelmatig wachten op de huisarts tijdens het spreekuur. Dat wordt veroorzaakt door meerdere factoren. Er kan een...

Lees meer
25/07

Stagaires
Er is in de Zeeuwse zorg een groot tekort aan personeel. Daarom willen wij een bijdrage leveren aan het opleiden van dok...

Lees meer
Archief