Stadsschuur 1 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Openingstijden

De praktijk is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00uur.
Tussen 12.00 uur en 13.00 uur en tussen 17.00 uur en 18.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor dringende problemen die dezelfde dag opgelost moeten worden.

Buiten praktijktijd (voor 08.00 uur, na 18.00 uur, in de weekeinden en op feestdagen) kunt u voor dringende medische hulp de huisartsenpost bellen.

Wilt u hulp van de huisartsenpost, dient u altijd eerst te bellen. U krijgt dan een ervaren doktersassistente te spreken. Zij vraagt u uitvoerig naar uw klachten. In overleg met de arts adviseert de assistente u. Indien nodig maakt zij een afspraak voor het spreekuur of voor een huisbezoek. Houdt u s.v.p. uw verzekeringsgegevens bij de hand!

Huisartsenpost: 0900-1985
Adres: Koudekerkseweg 86
4382 ED Vlissingen (naast het ziekenhuis)

Website van de Huisartsenpost

Vakanties en Nascholing

De praktijk is gedurende een kalenderjaar 6 weken gesloten in verband met vakantie. In die periode wordt de praktijk waargenomen door een van de andere Middelburgse praktijken. Een huisarts moet per jaar minimaal 7 dagen aan scholing deelnemen. Ook tijdens deze perioden wordt de praktijk waargenomen. Kijk hier voor de vakanties van dit jaar.

Bereikbaarheid

Er is een parkeerterrein naast de praktijk. Bij de praktijk is één algemene gehandicapten parkeerplaats.

Actueel

17/02

Fusie met praktijk Lankhorst
Per 1 april fuseren wij met de praktijk van dokter Lankhorst. Deze praktijk krijgt ook een plek in onze Getijdenmolen. U...

Lees meer
11/02

Verbouwing klaar!
De verbouwing is bijna klaar. We danken u allemaal voor het begrip en het meeleven dat we kregen! Vanaf nu zal er meer z...

Lees meer
Archief