Stadsschuur 1 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Verbouwing praktijk

Om goede zorg te kunnen blijven leveren, willen wij de praktijk verbouwen. Dit zal plaatsvinden in januari en februari 2020. Met name de trap en de bovenverdieping worden verbouwd. De trap wordt beter verlicht en alle treden krijgen een gelijke hoogte. Er komt een wachtkamer op de eerste verdieping. Ook worden er extra ruimtes gemaakt op de eerste verdieping.

U begrijpt dat dit wat ongemak op zal leveren voor u. 6-8 januari is het praktijkgebouw gesloten. Als u zorg nodig heeft, kunt u bellen naar de praktijk en zult u doorgeschakeld worden naar een waarnemend huisarts. Dokter van Vijven en dokter Kasse doen wel spreekuur maar dan in huisartsenpraktijk Ponten (Rentmeesterlaan 67).

Vanaf 9 januari is het praktijkgebouw weer open en krijgt u gewoon de assistente aan de lijn als u de praktijk belt. Wel doen de huisartsen dan nog steeds op andere lokaties spreekuur, met name in de praktijk van dokter Ponten. Vanaf half januari doen zij weer spreekuur in de praktijk.

De praktijkondersteuners en psychologen kunt u vinden aan de Londensekaai nummer 13-15. De voordeur is open. U kunt de trap oplopen en wachten in een zitje op de eerste verdieping. Vanaf begin februari wordt de eerste verdieping weer steeds meer in gebruik genomen.

Wij hopen op uw begrip, excuses voor het ongemak!

Actueel

17/02

Fusie met praktijk Lankhorst
Per 1 april fuseren wij met de praktijk van dokter Lankhorst. Deze praktijk krijgt ook een plek in onze Getijdenmolen. U...

Lees meer
11/02

Verbouwing klaar!
De verbouwing is bijna klaar. We danken u allemaal voor het begrip en het meeleven dat we kregen! Vanaf nu zal er meer z...

Lees meer
Archief