Stadsschuur 1 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Plannen nieuwbouw huisartsenpraktijk de Getijdenmolen

Onze huisartsenpraktijk groeit hard en sinds de samenvoeging met de voorgaande huisartsenpraktijk van dokter Lankhorst is onze mooie gebouw ‘de Getijdenmolen’ toch steeds krapper aan het worden. Er zijn verschillende zaken die maken dat we kijken naar een beter alternatief: het huidige gebouw heeft geen lift maar wel een trap die voor patiënten soms lastig te gebruiken is, het klimaat is bij warmte en koude niet altijd goed te reguleren, de wachtkamer is klein en we missen een aantal behandelkamers. Daarom zijn we sinds 9 maanden op zoek naar grotere en betere praktijkruimte.

Momenteel onderzoeken we als huisartsenpraktijk een nieuwbouwlocatie ter hoogte van de Walcherseweg/Sandberglaan. Er wordt hard gewerkt aan een ontwerp en berekeningen ten aanzien van haalbaarheid. Waarschijnlijk weten we hier medio december meer over. Het zal zeker nog wel een langere periode duren voordat er daadwerkelijk gebouwd en verhuisd wordt.

Omdat het nieuws soms snel gaat willen we u ook op deze manier alvast op de hoogte stellen en in de toekomst ook op de hoogte houden.

Hartelijke groet,
Team huisartsenpraktijk de Getijdenmolen

Naar archief

Actueel

22/02

Informatieavond schildklieraandoeningen
Informatiebijeenkomst Schildklieraandoeningen Locatie:                Ontmoetingskerk Goes Kornetst...

Lees meer
22/02

Mantelzorgwaardering gemeente Middelburg
We werden via mantelzorgorganisatie Manteling op het volgende geattendeerd: Tot en met 30 april kunnen inwoners van W...

Lees meer
Archief